Piharakennukset (max. 30m2)

Tähän ryhmään kuuluvat monenlaiset piharakennukset kuten grillikatokset, perinneaitat, varastopuuceet (näistä esite saatavana) sekä asiakkaan toivomusesta tehtäviä muita piharakennuksia. Valitettavasti emme kykene hinnallisesti tarjoamaan aivan huippuhalpoja vaihtoehtoja oikein ohkasesta 28-45mm "hirrestä", koska meidän ohuimmat hirsivaihtoehdot ovat vähintään 72mm(3" höylähirsi) paksuja. Mutta tarjoamme kestäviä pitkäikäisiä ja kuitenkin kohtuuhintaisia piharakennuksia.

Tiira - Mökit ja eräkämpät (11,8 - 31,5m2)

Mallisto kattaa laajan valikoiman piensaunoja, saunamökkejä, aittoja ja jopa pieniä kesämökkejä. Mallit ovat kaikki hyvin erähenkisiä, varsinkin ns. eräkämppämuunnos, jossa on mm. pieniä vanhanaikaisia ristikkoikkunoita. Eräkämppämallit ovat hyvin edullisia hinnaltaan. Niitä on saatavana myös makuuparvella, jolloin pieneen mökkiin mahtuu tarvittaissa todella monta yöpyjää. Haluttaessa Tiira-mökit toimitetaan myös normaaleilla kesämökki-ikkunoilla. -Huom. nämä mallit soveltuvat myös erityisen hyvin toimitettavaksi valmiiksi koottuina jalaksilla.

Rantasipi - Saunat ja aitat (11,6 - 16,8m2)

Nämä pienet Rantasipi-mallit ovat suosittuja saunamalleja. Verrattuna samankokoisiin Tiira -saunoihin näissä asettuvat löylyhuone ja pukuhuone rinnakkain ja mökki on näin ollen varsin leveä. Aittamuunnoksessa voi olla kaksi huonetta ja kaksi ulko-ovea Nämä pienet Rantasipi-mökit voidaan myös toimittaa suoraan tehtaaltemme ns. jalasmökkeinä, mutta ne vaativat leveämpiä ajoväyliä kuin vastaavankokoiset Tiira-mökit.

Metso - Loma-asunnot (48,0 - 80,0m2)

Metso - Loma-asunnot ovat uljaan näköisiä ns. alppityylisiä hirsimökkejä, joiden ajaton yksinkertainen arkkitehtuuri kestää sukupolvesta toiseen. Suuren yläkerran ansiosta saadaan ruhtinaallisesti tilaa, vaikka pohja ei olisikaan kovin suuri.

Mummonmökki - Loma-asunnnot (50,0 - 80,0m2)

Nämä ovat perinnetalohenkisiä mökkejä / taloja. Niissä on aito vanhan ajan "Mummonmökki-tunnelma". Yksinkertaisen ja selkeän pohjaratkaisun ja ulkomuodon johdosta kokonaiskustannukset ovat varsin edullisia. Mummonmökeistä voi helposti tehdä täysin talviasuttavia.

Ekohirsi – Energiaa säästävät omakotitalot

Mitä sanoisit talosta, jossa olisi seuraavat ominaisuudet: Aito suomalainen massiivihirsi- ja puurakanne ilman mitään keinotekoisia liimoja ja lisäaineita. Talo joka käy yhtä hyvin haja-asutusalueelle ja kaava-alueelle. Erittäin pieni energiankulutus, sekä talon valmistuksen, että käyttämisen kannalta. Erinomaiset mahdollisuudet lämmittää lähes ilmaisella energiapuulla. Minkälainen olisi talo, joka mm. täyttää näitä ja monia muita vaatimuksia?

Valmismökit - Vaivatonta rakentamista

Kuopio Ekohirsi Oy:lla on 29 vuoden kokemus hirsirakenteisten valmismökkien ( ns. jalasmökki) toimittamisesta. Koko Tiira-mallisto on samalla meidän valmismökkimallisto. Lisäksi pienemmät Rantasipi-mallit voidaan hyvin toimittaa valmiiksi koottuina. Suurimmat melko helposti toimitettavat jalasmökit ovat varteenotettava vaihtoehto, jos vain perille päästään kokonaisen mökin kanssa.

TARJOUS TIIRA 16

Tarjousmalli jalaksilla valmiiksi koottuna (vain pintakäsittely, kaminat ja hormit puuttuvat).